De betoverende parel onder de Toscaanse zon van August’s Signature Collection

Stap binnen in de wereld van ongeëvenaard comfort en tijdloze elegantie met de Signature Collection van August. Elk verblijf, met 3 tot 4 charmante slaapkamers en privébadkamers, biedt een ideale omgeving voor gezinnen en vrienden, met ruimtes variërend van 100 tot 200 vierkante meter. 

Deze exclusieve collectie combineert zorgvuldig geselecteerde woningen op de meest iconische Europese locaties met sfeervolle interieurs die een echt thuisgevoel creëren. Van weidse uitzichten tot intieme dorpjes, van privézwembaden tot prachtig aangelegde tuinen, elke woning belooft een perfecte vakantie-ervaring. Ontdek de betoverende locatie, een charmante Toscaanse villa op de Toscaanse heuvels met prachtig ingerichte ruimtes en indrukwekkende vergezichten.

“Signature Collecties brengen onze huiseigenaren naar het hart van onze regio’s, waar ze ondergedompeld worden in de lokale cultuur, het landschap en de gemeenschap,” deelt Athe Dunod, Real Estate Director August.

“Onze missie in ontwerp is om de esthetiek van de regio’s vast te leggen door middel van het kleurenpalet, de materialen en het meubilair, om die taal visueel voort te zetten,” zegt Karolina Wierzbicka, Senior Interior Designer August Collection.

“In Toscane worden we geïnspireerd door de hoge, open plafonds met zichtbare balken en tegels, de terracotta vloeren en de traditionele patroontegels. Door de donkerhouten deuren, luiken voor de ramen, grote open haarden. De kleuren zijn verzadigder, veel textuur en gelaagde kleuren op een samenhangende manier.”

(c) by Pete Helme Photography

De Signature Collection

De Signature Collection, de originele verzameling van August, blijft gasten steeds opnieuw charmeren en verrassen met de meest indrukwekkende verblijven. Elke woning beschikt over 3 tot 4 charmante en ruime slaapkamers met privébadkamers, voldoende om gezinnen en families tot 8 personen te ontvangen. Met woningen die variëren van 100 tot 200 vierkante meter, is dit het ideale toevluchtsoord voor wie op zoek is naar quality time met dierbaren. De exclusieve woningen van de Signature Collection van August bieden eigenaars het beste van beide werelden: een zorgvuldig geselecteerde collectie van woningen op strategische locaties in Europa, gecombineerd met sfeervol ingerichte huizen die een echt thuisgevoel geven.

​Van ruime woonruimtes tot knusse hoekjes, elke woning in de Signature Collection biedt de perfecte basis voor het creëren van blijvende herinneringen. Van panoramische vergezichten tot gezellige dorpjes, charmante villa’s tot typische stadswoningen en boerderijen, privézwembaden en prachtig aangelegde tuinen en terrassen, vormt dit de perfecte balans voor een ideale vakantie. Gasten zullen betoverd worden door diverse omgevingen en een wereld van verfijning ontdekken die aan al hun reisbehoeften voldoet, of ze nu rust of avontuur zoeken.

“De buitenruimte is uitgestrekt, dus we hebben het buiten naar binnen gebracht door middel van houtnerven, groene en aardse tinten, en natuurlijke materialen,” voegt Karolina toe.

(c) by Pete Helme Photography

De Signature Collection nodigt gasten uit om zich onder te dompelen in de meest idyllische locaties van Europa. Ze verblijven in een karaktervolle villa aan de Franse Riviera, een traditioneel landhuis onder de Toscaanse zon omringd door wijngaarden, een typisch buitenhuis met zachte en warme tinten op Mallorca, een chalet in het exclusieve Franse skigebied tussen Chamonix en Megève, en een cottage op het platteland in de Engelse Cotswolds.

Dromerige Toscaanse boerderij

August verrast zijn eigenaren met een prachtige authentieke woning: een volledig gerenoveerde boerderij, gelegen in de schilderachtige heuvels van Toscane. De woning bevindt zich op een ideale locatie in de provincie Pistoia, tussen het historische stadje Montecatini Terme en de iconische steden Lucca en Firenze. Hoewel het slechts een steenworp afstand is van de levendige stedelijke centra van Noord-Toscane, vormt de boerderij een ware oase van rust. Dit idyllische toevluchtsoord biedt indrukwekkende panoramische vergezichten, waardoor de huiseigenaren naadloos verbonden zijn met de tijdloze schoonheid van de regio.

De woning beschikt over maar liefst 5 prachtig ingerichte slaapkamers en combineert traditionele Toscaanse boerderijelementen met moderne luxe. Originele architectonische kenmerken, zoals stenen details, houten balkenplafonds en terracotta vloertegels, zijn zorgvuldig gerestaureerd en behouden gebleven. Deze historische elementen worden gecombineerd met moderne voorzieningen, waaronder state-of-the-art apparaten en energiezuinige systemen, voor alle nodige comfort.

(c) by Pete Helme Photography

Op de benedenverdieping bevinden zich traditionele bogen die open en luchtige ruimtes creëren. De grote ramen laten natuurlijk daglicht binnenstromen, terwijl een neutraal kleurenpalet de originele charme van het huis accentueert. Twee aangrenzende lounges bieden voldoende ruimte om te ontspannen of samen gezellige momenten te beleven. In het hart van het huis bevindt zich een ruime eetkamer met een authentieke stenen open haard. De keuken in boerderijstijl, voorzien van vernieuwde eikenhouten kasten en hoogwaardige apparatuur, is ideaal voor het bereiden van heerlijke gerechten, zowel binnen als buiten.

(c) by Pete Helme Photography

Op de bovenverdieping heerst authentieke charme en comfort. De ruime hoofdslaapkamer beschikt over een eigen badkamer met een karakteristiek vrijstaand bad. Drie extra tweepersoonsslaapkamers, waarvan één met eigen badkamer, zijn ingericht in zachte tinten en voorzien van luxueus beddengoed. Voor jongere gasten is er een eenpersoonskamer, terwijl een grote gezinsbadkamer met luxe geruite vloertegels en een royale regendouche een oase van ontspanning vormt.

(c) by Pete Helme Photography

The August Way

De woningen worden zorgvuldig geselecteerd door het ervaren en veelzijdige August team om aan de hoge verwachtingen van elke eigenaar te voldoen. Ze gaan op zoek naar de meest strategische liggingen met toplocaties die het hele jaar door aantrekkelijk zijn met efficiënte vluchtverbindingen. Dankzij de uitgebreide kennis en netwerk van August, hebben ze toegang tot de meest unieke pareltjes op de markt.

Elke woning wordt door August volledig gerenoveerd met oog voor interieurdesign. Het is een combinatie van hedendaags stijlvol interieur met unieke antieke en vintage accenten en de meest moderne voorzieningen voor alle nodige comfort. De charme en authenticiteit van de woningen worden tot leven gebracht door een team interieurdesigners met alle aandacht voor de kleinste details, zodat het voelt als thuiskomen. 

Een verblijf in een August woning biedt dezelfde comfortabele ervaring als verblijven in je eigen ruime woning, maar met een nog hogere servicenorm. Met August die voor elk klein detail zorgt, kunnen gasten een zorgeloze vakantie beleven met hun dierbaren. Van onberispelijk opgemaakte bedden met hoogwaardig beddengoed tot schone handdoeken, zorgvuldig onderhouden tuinen, een subliem zwembad, schoonmaakdiensten, brandhoutvoorziening en essentiële voorzieningen, worden alle aspecten nauwgezet verzorgd.

(c) by Pete Helme Photography

Benieuwd naar het gloednieuwe huis in Toscane? 

Naast dit prachtige verblijf is er nu ook een recent gerestaureerde hoeve toegevoegd aan August’s aanbod in Toscane.
Wens je meer informatie? 

(c) by Pete Helme Photography