Geniet van een zonovergoten seizoen vol unieke ervaringen bij Hillside Beach Club

Hillside Beach Club, het familievriendelijke vijfsterrenresort aan de Egeïsche kust van Turkije, staat bekend als een idyllische bestemming. Met oog voor detail biedt Hillside Beach Club een perfecte ontsnapping voor elke reiziger. Of het nu gaat om rust, avontuur, culturele verrijking of simpelweg genieten van de prachtige omgeving, Hillside Beach Club belooft een ervaring die alle verwachtingen overtreft.

Hillside verrast haar gasten met een zomer- en najaarsprogramma vol unieke ervaringen en evenementen, die ervoor zorgen dat reizigers gezond, gelukkig en voldaan naar huis terugkeren. Denk aan een prachtig symfonieorkest zwevend over de glinsterende turquoise zee, zwoele zomeravonden gevuld met jazzmuziek tijdens het London Jazz in the Sun festival met exclusieve concerten in afgelegen baaien of yoga bij zonsopgang en een reeks wellnessworkshops voor body en mind in de Feel Good Week, tijd voor het gezin met padel en pickleball. Deze gevarieerde activiteiten dragen bij aan het indrukwekkende terugkeerpercentage van 74 procent bij Hillside Beach Club.

Classical Music on the Sea : 2 augustus

Op 2 augustus viert Hillside Beach Club “Classical Music on the Sea”, een evenement dat gasten onvergetelijke momenten bezorgt. Bewonderaars kunnen het klassieke orkest ervaren terwijl ze drijven op zee, wat harmonie en elegantie toevoegt aan de ervaring bij zonsondergang. Hillside’s prachtige Kalemya Bay wordt voor een avond omgetoverd tot een spectaculair podium voor een indrukwekkend symfonieorkest. Deze unieke ervaring brengt perfect de schoonheid en het ritme van de muziek samen met de natuur. Koppels en gezinnen genieten van ontspannende momenten met een heerlijke verfrissing, terwijl de rustige baai, omringd door geurige pijnboombossen, tot leven komt. De prachtige klanken van het symfonieorkest zweven over de glinsterende turquoise zee, samen met de schitterende kleuren van de zonsondergang, waardoor gasten genieten van een muzikale reis. 

 London Jazz in the Sun: 22 tot 28 september

Ook dit jaar ontvangt Hillside Beach Club het grootste pan-stedelijke muziekfestival terug: London Jazz in the Sun, samengesteld door het London Jazz Festival. Dit festival zal Fethiye verrijken met muziek die culturele diversiteit bevordert via wereldberoemde artiesten en opkomende sterren uit de muziekindustrie. Gasten kunnen zich aansluiten bij Hillside voor een weekend vol exclusieve concerten en muzikale workshops om hun creatieve energie te laten stromen, terwijl ze genieten van de zon aan de oevers van Hillside Beach Club. De gasten van Hillside wacht een betoverende week vol liveconcerten, lezingen, filmvoorstellingen en interessante optredens aan de zonovergoten kust.

Feel Good Week: 6 tot 13 oktober

Voor het zoveelste jaar op rij keert Hillside Beach Club dit najaar terug met zijn tweejaarlijkse Feel Good Week, waar bezoekers de kans krijgen om te ontspannen, herstellen en zich te verjongen. Tijdens deze week legt het Feel Good resort de nadruk op een harmonieuze balans tussen lichaam en geest,  met een uitgebreid aanbod aan unieke en educatieve wellnesssessies onder leiding van deskundige beoefenaars. Internationale invloedrijke figuren in de wellnesswereld, voormalige olympische spelers, gezondheidscoaches en beoefenaars afkomstig uit Turkije geven hun expertise door aan de gasten van Hillside Beach Club tijdens groepsworkshops. Van HIIT- en krachttraining tot pilates en gymnastiek, en een scala aan rustgevende yogaworkshops, er is voor elk wat wils. Daarnaast zijn er workshops beschikbaar over Yin Yoga, ijsbadtherapie, kunsttherapie, ademwerk en geluidsgenezing, voor de gasten die benieuwd zijn naar de nieuwste therapieën. Omringd door de kristalheldere turquoise Egeïsche Zee en met adembenemende uitzichten op de Middellandse Zee, zullen deelnemers ongetwijfeld een diep gevoel van welzijn ervaren, ongeacht welke activiteit ze kiezen.

www.hillsidebeachclub.com/nl