Nieuwe Director of Sales voor hotels La Butte aux Bois en Stiemerheide.

Met trots kondigen La Butte aux Bois en Stiemerheide de aanstelling van hun nieuwe Director of Sales aan. Christine Lesire zal voortaan de leiding nemen over het salesteam van beide gerenommeerde hotels, met als doel – onder andere – de zakelijke naamsbekendheid te vergroten en bedrijven te ondersteunen bij het organiseren van overnachtingen, seminars en evenementen.

Een stevige basis: 17 jaar ervaring in sales

Met een indrukwekkende carrière van 17 jaar als vertegenwoordiger voor Balade en Carlsbourg, heeft Christine bewezen dat ze sterk is in het opbouwen en onderhouden van klantenrelaties. In haar rol bij deze bedrijven werkte ze nauw samen met grootwarenhuizen. Deze klantgerichte aanpak heeft ze meegenomen naar haar volgende stap in het hotelwezen.

Van geen hotelervaring naar succesvol Sales Manager

Zes jaar geleden maakte Christine de overstap naar de hotelsector, waar ze startte als Sales Manager voor Holiday Inn en Holiday Inn Express. Ondanks dat ze toen nog geen ervaring had in deze sector, wist ze dankzij haar passie en het netwerk dat ze door de jaren heen had opgebouwd, snel haar weg te vinden. Haar vermogen om sterke relaties op te bouwen kwam hier perfect van pas en het succes van haar werk werd versterkt door haar fijne samenwerking met zowel klanten als collega’s.

Klaar voor een nieuwe uitdaging

Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Christine zal als Director of Sales voor La Butte aux Bois en Stiemerheide haar ervaring en enthousiasme inzetten om beide hotels verder op de kaart te zetten binnen de zakelijke markt. Haar visie richt zich op het versterken van de merkbekendheid en het begeleiden van bedrijven in het vinden van de ideale locaties voor hun overnachtingen, evenementen of seminaries. Daarnaast zal ze verantwoordelijk zijn voor het motiveren en aansturen van het salesteam, om zo de gezamenlijke doelen van beide hotels te realiseren.

Over La Butte aux Bois en Stiemerheide

La Butte aux Bois is een vijf sterren superior hotel in het hart van Belgisch Limburg, bekend om zijn verfijnde gastvrijheid en serene omgeving. Het hotel biedt een breed scala aan
faciliteiten voor zowel ontspanning als zakelijke bijeenkomsten.

Stiemerheide | The Urban Hotel & Golf Retreat is een charmant viersterrenhotel in de groene omgeving van het Nationaal Park Hoge Kempen en het Belgische Maasland. Het hotel biedt diverse mogelijkheden voor zowel vakantiegangers als zakelijke reizigers, met speciale focus op seminars en evenementen.

La Butte aux Bois en Stiemerheide kijken ernaar uit om samen met Christine verder te groeien en nieuwe successen te boeken in de hospitality-industrie.